Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

 

ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

    ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

Наши партньори:

Майстори за вашият дом

https://remontibg.eu/

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Счетоводни услуги в София

 
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
 
 
Намери работа в тази платформа
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград
https://trigradkristal.com/
 
Виртуален асистент
 
 
Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Сватбен фотограф

Сватбен фотограф в София

Пътна помощ в София

Пътна помощ

Сити Дентал Студио Благоевград

https://www.citydentalstudio.com/

Възстановяване на ДДС от ЕС

https://www.dds-to.com/

 

ИЗПОЛЗВАЙ КОД: NAUCHENSVIAT
И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ОТ 30ЛВ.
Ученето на чужди езици вече е лесно

с езикова школа Бонита!

 

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Вашият виртуален асистент

   

Научи повече за това как можеш да получиш помощ онлайн

Кемпер под наем от София

кемпер под наем от София  - Кемпери под наем 

- Български език за чужденци,

                                                                         частни уроци по Български и математика

 

Майстор за опънат таван в София

Майстор за опънат таван в София.Опънати тавани - тънък филм от поливинилхлорид (PVC) или плат, който е опънат върху определена рамка под тавана. Впоследствие изглежда като напълно естествена повърхност. Цветовете на платното могат да бъдат всякакви - всичко зависи от вашата дизайнерска идея и от комбинацията от цвета на тавана и тапета. Филмите могат да бъдат едноцветни с шарки, таванни светлини, но също така е възможно да се имитира мрамор или друг материал. Ние ще намерим най-точният майстор за вашият ремонт.
Малко за методите за инсталиране на опънати тавани

Майстор за опънат таван в София

 
Ако цялата стая се ремонтира, често възниква въпросът, какво е първо: тапет или опънат таван? Мненията се различават по този въпрос Затова нека първо разгледаме структурата и монтажа на опънат таван. Има два от тях:
 
 
Харпун метод. Помещението се измерва предварително за производството на определен размер на платното, след което инсталаторите на избраната от вас компания инсталират рамка (с други думи, багет), която се монтира върху специални пирони, забити в стените. Такава конструкция ще „открадне“ не повече от 4 сантиметра от височината на стената.

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в София

 
След това специално платно се загрява с топлинен пистолет, разпъва се по цялата площ на тавана и се щраква на място. Въпреки че, ако желаете, можете да направите опънат таван с вдлъбнатина за завесата или дори да го опънете само над част от стаята. Когато изсъхне, става по-твърд, но в същото време остава идеално равен.
 

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София

 
Метод без харпун - платното е затегнато като плат върху обръч. Този метод се счита за по-прост (по отношение на цена и качество), тъй като не изисква предварително измерване и изработка на платното. Възможно е обаче и увисване.
Също така опънатите тавани са изработени от плат. В случая с опцията за тъкан рискът от увисване е намален, тъй като тъканта е по-плътна. Инсталирането на такъв продукт се извършва без да го загрява. Материалът е подходящ за художествена живопис и дори за самоизписване.
 

Майстор за финна шпакловка и шкурене в София

И все пак: какво е на първо място?

Сега, когато знаете всичко или почти всичко за опънатите тавани, е време да стигнем до основния ни въпрос. Какво е на първо място: опънете тавана или залепете тапета?
На първо място, отговорът се крие в честотата на повторното поставяне на вашия тапет.

Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София

 

Ако предишният тапет не се е променил в продължение на десет години, тогава преди да прикрепите багета за PVC, можете безопасно да залепите тапета, върху който впоследствие платното ще се простира.
 
Не трябва да се притеснявате от повредата им по време на монтажа на тавана - истинските професионалисти ще направят всичко възможно най-спретнато и чисто - при издърпване в стаята не остават мръсотия или отломки.

Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София

 
Ако сте привърженик на честите ремонти и искате да освежите стаята с нов тапет, ще има смисъл да залепите тапета от дъното на пластмасовия ръб по ръба на опънатия таван - по този начин, когато лепите нов тапет, можете да лесно премахнете стария, както направихте с обикновен таван, без да докосвате опъващите конструкции.
Ако решите да инсталирате опънат таван, не трябва да забравяте и за предварителното изравняване на стените. Това трябва да се прави стриктно преди разтягане на платното. В противен случай таванът ще се простира неравномерно и появата на неравни стени ще съсипе впечатлението от интериорния ремонт.
 

 

 

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.