Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

Наши партньори:

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Фотографски  услуги:
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
Изучаване на чужди езици 
 
Къща за гости

https://trigradkristal.com/

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Icn.bg хостинг и домейн

Счетоводна кантора „ИНФО-КОНСУЛТ“ ООД

Космонавтите ще имат мултимедийна библиотека

 

 
На Международната космическа станция (МКС) ще бъде създадена мултимедийна библиотека с музика, филми и аудиокниги, съобщи информационната агенция "Интерфакс", като се позова на източник от Института за медико-биологически проблеми към Руската академия на науките (РАН).
Специалистите, които осъществяват психологическата подкрепа на космонавтите в орбита, разказват за промените в работата и програмите си. "Сега ние имаме възможност да държим на борда на руския сегмент на станцията около два терабайта данни, затова решихме да създадем голяма библио-, аудио- и видеотека и да я попълваме всеки ден" - заявява сътрудник на РАН, цитиран от БТА. 
Всеки ден на МКС се изпращат ”новинарски блокове”
Сн.: EPA/БГНЕС
На МКС вече има събрана голяма колекция с музика и филми. Всеки ден на станцията се изпращат "новинарски блокове", а за Нова година екипажът ще получи и "празничните програми". 
 
Специалистите не уточняват на какъв принцип се подбират музиката и филмите, дали се отчитат желанията на космонавтите. Не се казва също на какъв език са дублирани филмите и кои телевизионни канали попадат в "информационния блок". Например сега двама от тримата души на МКС са с роден език английски.
Източник: dir.bg
Дата: 20.12.2012

Най-нови

Най-четени