Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

Наши партньори:

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Фотографски  услуги:
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
Изучаване на чужди езици 
 
Къща за гости

https://trigradkristal.com/

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Icn.bg хостинг и домейн

Счетоводна кантора „ИНФО-КОНСУЛТ“ ООД

НАСА: Спокойно, светът няма да свърши

Краят на света няма да настъпи в края на декември 2012 г., успокоява американската космическа агенция НАСА.
Учените, сред които астрономи, астробиолози и специалисти по изучаването на астероидите и на Слънцето, обясняват достъпно и изчерпателно на любознателните защо теориите за края на света са чиста измислица в специална секция на сайта на организацията.
 
“През 2012 г. край на света няма да има. Нашата планета си е била наред в продължение на повече от 4 млрд. години и твърденията, че скоро ще настъпи краят й, не се подкрепят от никакви научни доказателства”, подчертават учените.
 
Те опровергават най-тиражираните версии за края на света. Една от тях гласи, че Земята ще се сблъска със странстващата в Слънчевата система митична планета Нибиру, за чието съществуване са говорили шумерите.
 
Първоначално тази катастрофа се очакваше през май 2003 г., но тя така и не случи и тогава се появи новата версия за края на света, който ще настъпи на 21 декември 2012 г. Именно на тази дата приключва един от циклите в календара на маите, информира БТА.
 
На 21 декември 2012 г. няма да дойде краят на човечеството, а ще настъпи поредното зимно слънцестоене, припомня НАСА и посочва, че древните маи никога изобщо не са предсказвали края на света.
 
Времето не свършва, само защото висящият във вашата кухня календар свършва на 31 декември, аргументира се НАСА.
 
Според агенцията след 21 декември 2012 г. в календара на маите започва нов цикъл, точно както на 1 януари 2013 г. започва новата година.
 
Източник: profit.bg

Най-нови

Най-четени