Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

 

ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

    ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

Наши партньори:

Майстори за вашият дом

https://remontibg.eu/

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Счетоводни услуги в София

 
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
 
 
Намери работа в тази платформа
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград
https://trigradkristal.com/
 
Виртуален асистент
 
 
Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Сватбен фотограф

Сватбен фотограф в София

Пътна помощ в София

Пътна помощ

Сити Дентал Студио Благоевград

https://www.citydentalstudio.com/

Възстановяване на ДДС от ЕС

https://www.dds-to.com/

 

ИЗПОЛЗВАЙ КОД: NAUCHENSVIAT
И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ОТ 30ЛВ.
Ученето на чужди езици вече е лесно

с езикова школа Бонита!

 

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Вашият виртуален асистент

   

Научи повече за това как можеш да получиш помощ онлайн

Кемпер под наем от София

кемпер под наем от София  - Кемпери под наем 

- Български език за чужденци,

                                                                         частни уроци по Български и математика

 

Техническа пътна помощ

Всяко технически сложно устройство изисква поддръжка, ремонт и съответната инфраструктура. Изглежда, че всичко е ясно, има бензиностанции, автосервизи, специализирани магазини, какво друго ви трябва?

Колата обаче не винаги е толкова предвидима, колкото изглежда, а неочакваните повреди на пътя не зависят от марката на автомобила и неговите показатели за надеждност, собственикът на който и да е автомобил може да се нуждае от техническа помощ на пътя.

Причините за това могат да бъдат много, от баналните спукани гуми до попадане на влага в електронните системи на автомобила. Следователно услугата за техническа помощ може да бъде отнесена към един от основните компоненти на автомобилната инфраструктура.

Не всички собственици на автомобили разполагат с необходимите инструменти и най-важното - знанията и уменията, за да си осигурят самостоятелно техническа пътна помощ на пътя.

Характеристики на услугата
Техническата пътна помощ на различни места е наричана и  репатрак услуги.

Услугата за техническа помощ има както предимства, така и недостатъци.

Предимствата на услугата за техническа помощ включват онези неизправности, които могат да бъдат отстранени директно на пътя и за отстраняването на които не се изискват стационарни условия на автосервиз (асансьор, специално оборудване и др.), както и недостатъците на услугата за техническа помощ , съответно, включват онези неизправности, които изискват точно същите условия на автосервиз, ако възникне такава необходимост, тогава за това първо трябва да доставите колата до сервиза, за това има услуга за евакуация на автомобила.

Нека да разгледаме какъв тип проблеми могат да бъдат отстранени на пътя.

Всъщност списъкът е доста голям: това са неизправности, свързани с двигателя, системи за запалване (свещи, всякакви сензори и т.н.), система за управление на двигателя (компютърна диагностика, корекция на грешки). Това е ремонт на стартер, генератор, диагностика и подмяна на акумулатор. Също така от това, което може да се поправи на пътя: електрика и електроника на автомобила, елементи на шасито: главина, лостове, спирачки - всичко това може да се поправи директно на пътя.

Услугата за техническа помощ, трябва да бъде предоставена на професионалисти, които притежават опит и разбират как работи автомобила. Механиците, електротехниците, диагностиците имат богат опит в предоставянето на услуги за техническа помощ, също й богат опит в решаването на нестандартни задачи при предоставянето на услуги за техническа помощ, като - ремонт на автоматични трансмисии директно на мястото на повредата , ремонт на шасито, предоставяне на техническа помощ за електронни системи на автомобил, отваряне без повреди, когато водачът е забравил ключовете в колата, а ключалките са заключени, много повече.

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.