Условия за ползване

 

Общи правила за ползване
 
Универсалните условия представляват споразумение с правнообвързваща сила между Вас и Nauchensviat.eu по отношение на използването на информацията от Ваша страна. Важно е да отделите време да ги прочетете внимателно.
 
Промени в сайтa  „Nauchensviat.eu“
 „Nauchensviat.eu“ може да  промени, да добавя или премахва части от тези Условия за ползване по всяко време. Всички промени, които правим в Условията за ползване ще бъдат отразени на тази страница. Промените влизат в сила веднага след публикуването им. Ваша отговорност е да се запознавате с  тези Условия за ползване преди всяко използване на сайта и продължавайки  да използвате сайтa на „Nauchensviat.eu“. Вие се съгласявате с всички промени.
 
Ако някое от тези Условия за ползване или всички бъдещи ПРОМЕНИ в тези условия , са неприемливи за Вас, моля не използвайте сайта на „Nauchensviat.eu“.
 
 
Общо и потребителско съдържание
 
Всички текстове и друга информация, публикувани в сайтa на „Nauchensviat.eu“., са собственост на „Nauchensviat.eu“ и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.
Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайтa на Nauchensviat.eu без знание и съгласие от Nauchensviat.eu, е забранено и се преследва по законов ред.
Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.