Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

Наши партньори:

Майстори за вашият дом

https://remontibg.eu/

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Фотографски  услуги:
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
Намери работа в тази платформа
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград

Огнено шоу за сватби и събития

https://www.ognenoshow.com/

Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Гипсокартон, шпакловка и боя

Гипсокартон.com

Пътна помощ

Сити Дентал Студио Благоевград

https://www.citydentalstudio.com/

Възстановяване на ДДС от ЕС

https://www.dds-to.com/

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Icn.bg хостинг и домейн

Счетоводна кантора „ИНФО-КОНСУЛТ“ ООД

Здравейте, приятели. Казвам се Галя и съм на 32 години. Родом от Благоевград. От 2015г. имам поставена диагноза Множествена склероза. Това е автоимунно заболяване, което засяга централната нервна система и неминуемо води до трайно обездвижване. В продължение на всички тези години съм опитвала различни методи на лечение, но състоянието ми първоначално постепенно, а след това ускорено, се влошаваше.
Преди година и половина родих най-прекрасното дете на света, което е най-хубавото нещо, което се е случвало в живота ми. За съжаление, след раждането получих много сериозен пристъп и състоянието ми се влоши. Въпреки всички положени усилия от моя страна и от страна на различни специалисти , състоянието ми не се подобрява.
В неспирния процес на проучване за най-различни варианти за лечение на МС в страната и чужбина, открих клиника „Пирогов“ в Москва (Русия), където провеждат терапия посредством химиотерапия и присаждане на стволови клетки. Статистиката сочи, че при 90-95% от пациентите, подложили се на това лечение през последните 10 години, прогреса на болестта е спрян. За да бъде ефикасно то обаче, е жизнено важно да бъде проведено възможно най-скоро. Имам насрочена дата за март 2021 год. и се надявам, че ще мога да се подложа на него.
Сумата, необходима за провеждането на това лечение е на стойност 45 000 евро. Аз и моето семейство, имаме нужда от Вашата помощ. Затова отправям апел към Вас и се надявам да ми помогнете да сбъдна мечтата си, а именно да мога да се движа свободно, да се разхождам и играя с детето си без да изпитвам затруднения.
Дарителска сметка:
IBAN: BG44UNCR70001524242243
Титуляр: Галина Валентинова Манчева-Таранчокова
PayPal:
gallina.mancheva@gmail.com
 
ПОРЪЧАЙТЕ НОВАТА КНИГА НА В.КАРАДЖОВ
Океанска приказка

4 идеи да създадете стилен външен вид

Напоследък става все по-важно, не какви дрехи носите, а как точно го правите. Ето защо винаги се старайте да обърнете внимание на отделните елементи на облеклото и как ги съчетавате. В този пост ще предложим четири идеи, които може да използвате.

4 идеи да създадете стилен външен вид

1. Отделете време за обмисляне на комбинации

Обикновено носим онези комбинации, които вече санипознати и в които сме уверени. Сутринта преди да излезете нямате достатъчно време да измислите нещо ново и интересно. Но ако искате да подобрите стила си - отделете веднъжили два пътимесечно време за модни експерименти пред огледалото. Това ще ви помогне да използвате по-добре гардероба си и да разберете какдрехите и аксесоаритев него се вписват заедно. В допълнение, това елесно упражнение пред огледалото, което означава, че можете да си позволите най-дръзките експерименти, да ви позволи да повторитесъчетаниеот списание или от моденблог. Кой знае, може би това ще ви даде някои нови идеи и решения за вашия стил.

 

2. Спокойно оценете външния си вид

Не се фокусирайте върху недостатъците си, но и незабравяйте за тяхили още по-добре - не забравяйте за силните си страни. На тяхтрябва да обърнетемаксимално внимание при създаването натоалета. Ако не харесвате твърде много външния си вид или фигурата си,опитайте се да игнорирате отражението си. Само си представете, че сте стилист, а жената в огледалото е ваш клиент, към чиято външност не може да се подходи с критични коментари, но можете да я направите по-красива сдрехите.

 

3. Не отлагайте „за по-късно“

Не сеобличайте стилно и модерно само заспециален повод. Не отлагайте за бъдещ момент идеята да бъдете елегантнии красиви. Не се страхувайте да живеете сега, носете новите си дрехи сегаиработете върхустила си сега!Дори ако ви се струва, че вашият начин на живот не предполага да създавате стил. Започнете съссъздаването на личния вистайлинг. Заложете на добри основни панталони, ризи, поли и сака. Инвестирайте в удобни, но модерни обувкии чанта. Променяйте се постепенно и не очаквайте, че един ден(когато отслабнете, започнете да печелите повечеили сепреместите в друг град) - вашият стил и вие самитеще се промените към по-добро. Започнете да се променятеощеднес!

 

4. Поза

Въпросътс обновяването на гардероба ви не е нищо, ако нямате изправенгръб и правилна стойка. Това е важно за всяка фигура иза всекитип външен вид. Това енещото, което ще направи вашия външен вид стилен, а вассамата - красавица. И обратно - никакви дрехи няма да ви помогнат, ако сте подгърбени и с неправилна стойка.

 

Източник: Stylezone.bg

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.