Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

Наши партньори:

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Фотографски  услуги:
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград

Огнено шоу за сватби и събития

https://www.ognenoshow.com/

Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Icn.bg хостинг и домейн

Счетоводна кантора „ИНФО-КОНСУЛТ“ ООД

Здравейте, приятели. Казвам се Галя и съм на 32 години. Родом от Благоевград. От 2015г. имам поставена диагноза Множествена склероза. Това е автоимунно заболяване, което засяга централната нервна система и неминуемо води до трайно обездвижване. В продължение на всички тези години съм опитвала различни методи на лечение, но състоянието ми първоначално постепенно, а след това ускорено, се влошаваше.
Преди година и половина родих най-прекрасното дете на света, което е най-хубавото нещо, което се е случвало в живота ми. За съжаление, след раждането получих много сериозен пристъп и състоянието ми се влоши. Въпреки всички положени усилия от моя страна и от страна на различни специалисти , състоянието ми не се подобрява.
В неспирния процес на проучване за най-различни варианти за лечение на МС в страната и чужбина, открих клиника „Пирогов“ в Москва (Русия), където провеждат терапия посредством химиотерапия и присаждане на стволови клетки. Статистиката сочи, че при 90-95% от пациентите, подложили се на това лечение през последните 10 години, прогреса на болестта е спрян. За да бъде ефикасно то обаче, е жизнено важно да бъде проведено възможно най-скоро. Имам насрочена дата за март 2021 год. и се надявам, че ще мога да се подложа на него.
Сумата, необходима за провеждането на това лечение е на стойност 45 000 евро. Аз и моето семейство, имаме нужда от Вашата помощ. Затова отправям апел към Вас и се надявам да ми помогнете да сбъдна мечтата си, а именно да мога да се движа свободно, да се разхождам и играя с детето си без да изпитвам затруднения.
Дарителска сметка:
IBAN: BG44UNCR70001524242243
Титуляр: Галина Валентинова Манчева-Таранчокова
PayPal:
gallina.mancheva@gmail.com
 
ПОРЪЧАЙТЕ НОВАТА КНИГА НА В.КАРАДЖОВ
Океанска приказка

Европейска сватба в Русия- сватбн фотограф

 

Имате нужда от сватбен фотограф за вашето сватбено събитие?

Попаднали сте на правилното място, доверете ни се и изберете вашият сватбен фотограф.
 
Напоследък и двете влюбени двойки и организаторите предпочитат да отказват съветски сватби, с присъщите им откуп, тостове и вулгарни конкурси, в полза на сдържаните и елегантни европейски сватбени тържества. Всички детайли, от покани до декор, се съхраняват в същия стил, включително една и съща цветова схема., Не само младоженците и гостите трябва да изглеждат перфектно, но дори сервитьори, музиканти, филмов екип и други лица, участващи в тържеството. Основно този подход се отличава с единство, без напечени детайли и ненужни цветове. Сдържаността е отличителен белег. Това качество не означава скованост и скука - не. Сватбата може да бъде забавна, жизнена и запомняща се. И друг акцент е поставен върху благоговейните и нежни отношения на двойката и върху семейните ценности.
 
Наскоро двойките избраха дискретни и елегантни европейски сватби.
 
Сватбата като отражение на вътрешния свят на младоженците
 
Например сватбената церемония на европейска сватба не се провежда в познат ни за това регистър, където двойките просто се заменят взаимно, където им се казват точно същите текстове на шаблони, където няма място за творчество и изразяване, но във формата на регистрация за излизане, тя може да се проведе в някои красив естествен кът, независимо дали е парк, гора или селски имот. Младоженците могат да измислят такава церемония, каквато желаят, но е важно тя да отразява вътрешния им свят. Лично аз като фотограф обичам да снимам такива празненства, където акцентът е върху проявата на индивидуалността.
 
Фотографията като допълнение към тържеството
 
В европейските сватби се оценява документална, а не поетапна фотография. Да, разбира се, се правят и официални рамкирани портрети - това е част от задължителната програма. Но те определено няма да направят тричасова разходка из града, защото, както казах по-горе, основното тук са роднини и приятели, всичко се прави в името на семейството и комуникацията помежду си. Фотографията, може да се каже, е допълнение към празника, а не самата цел.
Проява на сватбата като източник на вдъхновение за фотографа
 
За тържество в европейски стил не е необходимо да се организира елитна сватба - всяка двойка може да си го позволи. Всъщност под понятието „европейска сватба“ се крие именно подходът към празника, определени принципи и правила, бюджетът не играе никаква роля тук. Не е необходимо да имате милиони, за да поискате например гостите да подкрепят вашата почивка и да спазват дрес-кода в определен диапазон. Дори само изборът на музика играе голяма роля, защото създава настроение. Можете например да изберете Lounge - много спокоен и ненатрапчив стил, който няма да пречи на комуникацията между гостите и да създаде лъскава атмосфера на вашата вечер, вместо модерни поп хитове.
В европейските сватби се оценява документална, а не поетапна фотография.
 
заключение
 
Разбира се, индустрията се развива и расте. Развиваха не само фотографията, но и самите сватби. Подготовката стана по-индивидуална, организаторите общуват с двойката и предлагат идеи специално за всяка история, дори много регистрационни служби днес имат официална служба за регистрация на изход в европейски стил.
 
Говорейки специално за фотографите, бих казал, че през последните няколко години много от тях започнаха да следват дрес-кода, ако по-рано беше нормално да се види специалист по дънки и тениска на тържество, то сега това е неприемливо. В разгара на сватбените фотографи днес цари жестока конкуренция, което принуждава майсторите постоянно да усъвършенстват уменията си, което, разбира се, е само в ръцете на съвременните младоженци.

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.