Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

Наши партньори:

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Фотографски  услуги:
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград

Огнено шоу за сватби и събития

https://www.ognenoshow.com/

Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Icn.bg хостинг и домейн

Счетоводна кантора „ИНФО-КОНСУЛТ“ ООД

Здравейте, приятели. Казвам се Галя и съм на 32 години. Родом от Благоевград. От 2015г. имам поставена диагноза Множествена склероза. Това е автоимунно заболяване, което засяга централната нервна система и неминуемо води до трайно обездвижване. В продължение на всички тези години съм опитвала различни методи на лечение, но състоянието ми първоначално постепенно, а след това ускорено, се влошаваше.
Преди година и половина родих най-прекрасното дете на света, което е най-хубавото нещо, което се е случвало в живота ми. За съжаление, след раждането получих много сериозен пристъп и състоянието ми се влоши. Въпреки всички положени усилия от моя страна и от страна на различни специалисти , състоянието ми не се подобрява.
В неспирния процес на проучване за най-различни варианти за лечение на МС в страната и чужбина, открих клиника „Пирогов“ в Москва (Русия), където провеждат терапия посредством химиотерапия и присаждане на стволови клетки. Статистиката сочи, че при 90-95% от пациентите, подложили се на това лечение през последните 10 години, прогреса на болестта е спрян. За да бъде ефикасно то обаче, е жизнено важно да бъде проведено възможно най-скоро. Имам насрочена дата за март 2021 год. и се надявам, че ще мога да се подложа на него.
Сумата, необходима за провеждането на това лечение е на стойност 45 000 евро. Аз и моето семейство, имаме нужда от Вашата помощ. Затова отправям апел към Вас и се надявам да ми помогнете да сбъдна мечтата си, а именно да мога да се движа свободно, да се разхождам и играя с детето си без да изпитвам затруднения.
Дарителска сметка:
IBAN: BG44UNCR70001524242243
Титуляр: Галина Валентинова Манчева-Таранчокова
PayPal:
gallina.mancheva@gmail.com
 
ПОРЪЧАЙТЕ НОВАТА КНИГА НА В.КАРАДЖОВ
Океанска приказка

Какви въпроси да зададете на сватбен фотограф?

Когато избирате сватбен фотограф в София, препоръчително е да вземете предвид някои аспекти, които са ключови, за да получите отличен резултат от сватбена фотосесия. Ето защо, преди да наемете фотограф за сватба, не забравяйте да му зададете важни въпроси.

 

Сватбен фотограф в София

 

Какъв е твоят стил на фотография?

 

В съвременния свят има много стилове във фотографията. В момента изображенията могат да получат различни ефекти, сложността на които е доста висока. Изберете за себе си  професионални фотографи, които са се специализирали в този конкретен стил, така че при сватбената фотография ще се разберете с половин дума. И след като поговорите с всички, преценете кой е най-близо до вас по отношение на енергия и кой от фотографите ще може по-точно да покаже идеята ви на снимките.

 

 

Мога ли да видя фоторепортаж за сватби, които сте снимали по-рано?

 

Помолете фотографа да ви покаже някой от докладите, направени по-рано. Освен това, знаейки вашия стил, можете да обсъдите с него вашите предпочитания и какво очаквате от него на  сватбена фотосесия .

 

 

Сватбен фоторепортаж

 

Мога ли да ви кажа какви снимки искам да направите?

 

Ако имате ясна представа какви снимки искате, тогава кажете на фотографа в деня, в който се срещнете, за да обсъдите предварително дали той може да го направи. Например, бихте искали да будорите фотография, преди да облечете сватбена рокля или да увековечите момента, като хвърлите букета на булката. Направете списък с необходимите снимки в деня на сватбата си и го обсъдете с професионалист.

 

 

Кога ще получа снимките?

 

Не забравяйте да посочите точното време за получаване на сватбени снимки, помислете дали сте доволни от такива дати. Днес благодарение на цифровите технологии снимките могат да бъдат готови за нула време. Попитайте фотографа колко скоро ще ретушира, обработете фотографиите и как ще получите вашата готова история във фотографиите. Освен това обсъдете какъв формат и резолюция ще бъдат снимките. По-добре е всички нюанси да са посочени в договора.

 

Сватбена фотография във Фотографите на България

 

Какво е включено в цената?

 

Много фотографи предлагат различни услуги, включително фотосесия в стил любовна история, фотография за двама в студиото или на открито след сватбата или, например, ще направят сватбен фотоалбум за вас. По време на обсъждането на цената на услугите, попитайте всички подробности за плащането (пълна цена, кога да платите, имате ли нужда от предварително плащане, начин на плащане и т.н.)

 

 

Сватбен фотоалбум

 

Колко часа ще работите за нас?

 

Обсъдете времето на неговата работа. Какви моменти от сватбения ден искате да увековечите и колко време ще отнеме.

 

 

Кой ще заснеме вас или друг фотограф, с когото работите в екип на сватбата?

 

Уверете се, че човекът, с когото разговаряте, ще бъде вашият сватбен фотограф и ще дойде на вашата сватба, а не изпращайте друг вместо себе си, когото дори не сте срещали преди.

 

 

Ами ако не можете да дойдете? Има ли план "Б"?

 

Както всички живи хора, и фотографите могат да имат форсмажорни обстоятелства. Обсъдете с професионалист, който би могъл да го замести в този случай. Уверете се, че той е професионалист със същите гаранции за качество и го запишете в договора.

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.