Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

 

ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

    ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

Наши партньори:

Майстори за вашият дом

https://remontibg.eu/

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Счетоводни услуги в София

 
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
 
 
Намери работа в тази платформа
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград
https://trigradkristal.com/
 
Виртуален асистент
 
 
Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Сватбен фотограф

Сватбен фотограф в София

Пътна помощ в София

Пътна помощ

Сити Дентал Студио Благоевград

https://www.citydentalstudio.com/

Възстановяване на ДДС от ЕС

https://www.dds-to.com/

 

ИЗПОЛЗВАЙ КОД: NAUCHENSVIAT
И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ОТ 30ЛВ.
Ученето на чужди езици вече е лесно

с езикова школа Бонита!

 

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Вашият виртуален асистент

   

Научи повече за това как можеш да получиш помощ онлайн

Кемпер под наем от София

кемпер под наем от София  - Кемпери под наем 

- Български език за чужденци,

                                                                         частни уроци по Български и математика

 

4 идеи да създадете стилен външен вид

Напоследък става все по-важно, не какви дрехи носите, а как точно го правите. Ето защо винаги се старайте да обърнете внимание на отделните елементи на облеклото и как ги съчетавате. В този пост ще предложим четири идеи, които може да използвате.

4 идеи да създадете стилен външен вид

1. Отделете време за обмисляне на комбинации

Обикновено носим онези комбинации, които вече санипознати и в които сме уверени. Сутринта преди да излезете нямате достатъчно време да измислите нещо ново и интересно. Но ако искате да подобрите стила си - отделете веднъжили два пътимесечно време за модни експерименти пред огледалото. Това ще ви помогне да използвате по-добре гардероба си и да разберете какдрехите и аксесоаритев него се вписват заедно. В допълнение, това елесно упражнение пред огледалото, което означава, че можете да си позволите най-дръзките експерименти, да ви позволи да повторитесъчетаниеот списание или от моденблог. Кой знае, може би това ще ви даде някои нови идеи и решения за вашия стил.

 

2. Спокойно оценете външния си вид

Не се фокусирайте върху недостатъците си, но и незабравяйте за тяхили още по-добре - не забравяйте за силните си страни. На тяхтрябва да обърнетемаксимално внимание при създаването натоалета. Ако не харесвате твърде много външния си вид или фигурата си,опитайте се да игнорирате отражението си. Само си представете, че сте стилист, а жената в огледалото е ваш клиент, към чиято външност не може да се подходи с критични коментари, но можете да я направите по-красива сдрехите.

 

3. Не отлагайте „за по-късно“

Не сеобличайте стилно и модерно само заспециален повод. Не отлагайте за бъдещ момент идеята да бъдете елегантнии красиви. Не се страхувайте да живеете сега, носете новите си дрехи сегаиработете върхустила си сега!Дори ако ви се струва, че вашият начин на живот не предполага да създавате стил. Започнете съссъздаването на личния вистайлинг. Заложете на добри основни панталони, ризи, поли и сака. Инвестирайте в удобни, но модерни обувкии чанта. Променяйте се постепенно и не очаквайте, че един ден(когато отслабнете, започнете да печелите повечеили сепреместите в друг град) - вашият стил и вие самитеще се промените към по-добро. Започнете да се променятеощеднес!

 

4. Поза

Въпросътс обновяването на гардероба ви не е нищо, ако нямате изправенгръб и правилна стойка. Това е важно за всяка фигура иза всекитип външен вид. Това енещото, което ще направи вашия външен вид стилен, а вассамата - красавица. И обратно - никакви дрехи няма да ви помогнат, ако сте подгърбени и с неправилна стойка.

 

Източник: Stylezone.bg

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.