Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

Наши партньори:

Майстори за вашият дом

https://remontibg.eu/

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
Намери работа в тази платформа
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград
 
Кемпери под наем в София
 
Виртуален асистент
 
 
Огнено шоу за сватби и събития

https://www.ognenoshow.com/

Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Гипсокартон, шпакловка и боя

Гипсокартон.com

Пътна помощ

Сити Дентал Студио Благоевград

https://www.citydentalstudio.com/

Възстановяване на ДДС от ЕС

https://www.dds-to.com/

 

ИЗПОЛЗВАЙ КОД: NAUCHENSVIAT
И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ОТ 30ЛВ.
Ученето на чужди езици вече е лесно

с езикова школа Бонита!

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Icn.bg хостинг и домейн

Счетоводна кантора „ИНФО-КОНСУЛТ“ ООД

Вашият виртуален асистент

   

Научи повече за това как можеш да получиш помощ онлайн

Кемпер под наем от София

кемпер под наем от София

Токсичност при горене на каменната вата

 
Стъклената вата и каменната вата са определени като нетоксични. Стъклото и камъкът не отделят токсини, но освен това в състава на изолацията може да има добавки, на които трябва да се обърне внимание: най-ужасът-ужас са смолите на формалдехида. Използва се за намаляване на производствените разходи като лепило. Ако вземем добре известни марки, тогава там няма да има ужас-ужас.
 
 
С експандираната глина всичко е просто - еконяша.
 
За да не се отделят токсини по време на горенето, полистироловата пяна не трябва да гори. PIR принадлежи към класа на умерено опасни, това трябва да се вземе предвид и да се използват негорими "обвивки" и подобрители.  
Разходите
Стъклената вата е най-евтината. Но трябва да изчислите къде ще бъдат реалните спестявания.  
Разходите за отопление ще бъдат ясно намалени за PIR, рамката за PIR може да бъде по-лека (теглото на изолацията спрямо масата на цялата сграда е 1%), покривният пай ще се окаже половината от цената на останалите поради дългия му експлоатационен живот (поне 30 години).
 
Необходимо е да се вземе предвид какъв ще бъде обемът и цената на придружаващите материали при инсталиране на топлоизолация, разходите за монтажни работи, гаранции. Но точно поради цената минералната вата е най-разпространеният материал за изолация в света.
Въз основа на резултатите от:
Разбрахме общите характеристики. Сега е приблизително ясно, че идеалният топлоизолатор все още не е изобретен. Във всеки случай трябва да погледнете какво е по-важно и да изберете правилните придружаващи материали - мембрани, импрегнации, лепящи ленти и т.н. За да ни улеснят живота, производителите често пишат на опаковката къде да нанесат каква изолация. Те вече са мислили за нас и е приятно, по-топло в душата. На света има толкова много доброта, но е по-добре да не се отпускате и да мислите със собствената си глава.
 

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.